3 steder I kan tage hen på romantisk weekend i vinteren

3 steder I kan tage hen på romantisk weekend i vinteren

Vinteren er et perfekt tidspunkt for romantiske weekender, da vintermånederne for nogle godt kan ende med at være et par halvgrå måneder, hvor der ikke altid er lige meget overskud. Derfor kan en romantisk weekend være en perfekt måde at skabe lidt liv i jeres forhold. Vi har derfor samlet 3 perfekte destinationer til en romantisk weekend her.

Bytur til Paris

Den første og et af de bedste steder at tage på romantisk weekend er med en tur til Paris. Paris er jo kendt som kærlighedens by, og det bliver næppe mere romantisk end med en tur dertil. I Paris kan I tage rundt og besøge de populære museer eller hygge jer på en fransk café med lidt lækker mad.

Der er også gode muligheder for at tage på shoppingtur i Paris, og finde lidt nyt til vintergarderoben eller måske købe et par julegaver med hjem.

Og så er det bare hyggeligt at gå rundt i gaderne i Paris og se de flotte bygninger du kan finde rundt omkring i byen.

Det kan samtidig sagtens betale sig til Paris, selvom I kun bliver et par dage. Det tager kun lidt over en time med fly til Paris fra København og I kan derfor hurtigt være i Paris. Så skal I bare have fat i et par billige flybilletter og så er I klar til en romantisk weekend. Hvis I gerne vil finde billige flybilletter, kan I blandt andet kigge på denne hjemmeside.

Romantisk skitur til Sverige

Vinteren er sæson for skiferier, og en oplagt rejse at tage på, er derfor en skitur til Sverige. I kan finde mange gode destinationer til en hyggelig skitur i Sverige, hvor I kan leje en lille hytte og slappe af sammen.

Samtidig kan I finde gode destinationer, hvor der er pister i forskellige sværhedsgrader. Fordelen ved en skitur til Sverige er, at I hurtigt kan kommet til mange af de gode skidestinationer i bil. I kan fx tage til Vallåsen eller Vånga, der kun ligger omkring 2 timers kørsel fra København, på den måde kan I hurtigt komme frem og begynde de første runder på skipisterne.

Weekendophold i Danmark

Vores sidste bud på en romantisk weekend i vinteren er med et weekendophold herhjemme i Danmark. I kan finde mange hoteller og kroer der tilbyder weekendophold med wellness og spa, og det er en af de bedste måder at få et godt afbræk fra hverdagen med fantastisk afslapning.

Med et weekendophold, får I den bedste mulighed for at slappe af, fordi I ikke behøver at rejse ret langt og samtidig bliver I i Danmark og derfor er der knap så mange nye indtryk at tage stilling til hele tiden, som der er, hvis I tager til udlandet.

Mange steder kan I også få lavet god massage eller andre gode behandlinger, som kan være med til at gøre det endnu mere afslappende for jer. I kan fx også overveje at finde et sted hvor der en klinik i nærheden der fx tilbyder permanent hårfjerning, hvis der er en af jer der går og drømmer om det. Du kan klikke her og se mere om permanent hårfjerning.

Uanset hvilken romantisk weekend I vælger, er I sikret en god weekend, lige så snart I ikke er hjemme i vante omgivelser. Når vi er andre steder slapper vi nemlig bedre af, da der ikke er en masse opgaver der skal ordnes.