Hvilken type bør du gå efter?

Hvilken type bør du gå efter?

Det er nu blevet et nyt år og derfor ser du garanteret også muligheden for at det skulle blive året hvor du finder den store kærlighed. Dette er en rigtig god ting at gå efter, men det kræver også at du er med på at prøve nogle andre ting for ikke bare at sidde fast i det gamle single-spor som du har siddet i indtil videre. Dette kan du gøre på rigtig mange måder og nogle af de bedste er helt sikkert at gå lidt mere op i sit udseende, snakke med flere mennesker eller at komme mere ud.

Men en af de ting som altid plejer at virke er at man går efter nogle lidt andre typer personer end man er vant til og som man normalt betegner som drømme-personen. Det betyder ikke at du pludselig skal til at gå efter nogle der går i specielt tøj eller dyrker end underlig kult. Det betyder bare at du skal åbne op for andre personligheder for at se om du ikke skulle kunne blive overrasket.

Hvem skal du gå efter

Falder du ofte for den lidt slemme dreng, fordi bad boys altid er så interessante, jamen så kan det være en ide at prøve nogle dates med mere rolige fyre. Den frække håndværker vil måske være bedre til at forføre dig og styre daten, som du så godt kan lide, men hvis du giver den rolige fyr lidt chancer, ja så ved du ikke hvad der kan ske. Det kan være at han åbner mere op og du pludselig får indsigt i en meget intelligent fyr der har styr på livet.
Omvendt hvis du normalt gerne vil have fyre der har udsigt til en god indtægt og har styr på livet, kan det være at du skal prøve at gå i byen nogle andre steder end normalt for at se om du ikke kan finde en sød fyr her. Så vil du måske opdage at han har en stor intelligens på livet, kan finde ud af at få tingene gjort og måske er en væsentlig bedre far på den lange bane.

Det samme gælder for fyrene, hvor du måske har væsentligt nemmere ved at score blondinerne i byen, men altid ender med at kede dig efter kort tid i forhold med dem. Så kunne det være du skulle tage dig lidt sammen og gå efter mere intelligente piger, der måske er en væsentlig større udfordring, men som du altid vil kunne blive fascineret af. Måske har hun set The Notebook og vil have et lignende eventyr 😉