Spørg efter telefonnummeret

Spørg efter telefonnummeret

Så er det tid til at få fyldt lidt på guiden omkring at score i hverdagen, hvor vi i det indledende afsnit tog fat på, hvordan man skulle rette kroppen, hvordan man skulle have det rigtige toneleje – ret ryggen, men hver naturlig. Nu kommer vi så nærmere ind på de reelle eksempler fra hverdagen, hvor vi i butikerne, på arbejdet eller på uddannelsen. Her har vi tit oplevelser, hvor vi ser en sød person som også er ret lækker, men hvor man ikke ligesom synes at det er tidspunktet til at charmere sig ind.

Dette er et bånd som vi har lagt om os selv for at beskytte os imod akavede situationer, men hvis du blot tør at gå over og sige hej og spørge om noget, så vil du ikke fortryde det. Som nævnt i første afsnit, så har vi jo overhovedet ikke paraderne oppe overfor score-forsøg i hverdagen og derfor er vi også meget mere tilbøjelige til at sige ja.  Dette skal du udnytte til at skaffe en date med din udkårne, inden alle de andre prøver at gøre det i weekendens natteliv. I dette afsnit er det butikken vi kommer ind på.

At score i butikken

Det kommer lidt an på hvilken butik du er i, når du skal vælge at give det forsøget. I butikker med mange mennesker, der kan man godt være alt for stresset til at gide at høre på hvad du har at sige. Derfor vil det være nemmere, hvis du valgte en rolig tøjbutik eller et supermarked et tidspunkt på dagen, hvor der ikke er alt for fyldt.

Når du så ser en som du virkelig godt kan lide, så prøv at komme over i en position så det vil virke naturligt at du skulle snakke med vedkommende. Du skal med andre ord ikke vandre tværs igennem rummet målrettet imod ham / hende, men i stedet prøve at kigge lidt på nogle varer og så langsomt bevæge sig derover.

Når du så er inden for en naturlig rækkevide, så kan du prøve at spørge om noget der vedrører situationen. Er du i en tøjbutik så kan du enten vælge at spørge om denne her vil se godt ud på dig – noget der virker bedst hvis det er en tøjbutik for både herrer og damer. Er du mand i en kvindetøjsbutik, så kan du i stedet prøve med om hvordan moden er, da du skal finde noget til din søster. Drej samtalen lidt ind på at du gerne vil have en bedømmelse af en fra det modsatte køn, som ikke nødvendigvis er en sælger i butikken.

Derfra og til telefonnummeret

Når du så har fået anvist noget lækkert tøj, så kan du prøve at høre lidt omkring hvad vedkommende selv er ude efter og lige smalltalke i et par minutter. Det behøver ikke tage længere end det og nogle gange kan det være meget kortere alt efter situationen. Er du igen en mand, så fortæl hvorfor det var at du simpelthen var nød til at gå over til hende og om hun ikke kunne være interesseret i mødes til en kop kaffe en dag. Det skal ikke lyde som en date – det skal være nemt at sige ja til. Bare lige en kop kaffe og hvis du får et ja, kan du få et hurtigt telefon-nummer og så afslutte der.

Du skal ikke være så pinlig over at komme ind på at vedkommende så sød ud og at du ikke kunne lade være. Som bekendt er vi meget modtagelige overfor charme i en situation, hvor vi ikke havde regnet med det så fyr bare løs. Det kan godt være du får et nej eller to til at starte med, men du øver dig samtidig også i at tale og virke naturlig i de situationer og så kan du altid se om han eller hende er noget for dig over en kop kaffe.