Tag på et romantisk weekendophold i sommerferien

Tag på et romantisk weekendophold i sommerferien

Sommerferien er over os. Fuglene synger, og solen skinner fra en skyfri himmel. Der er lutter gode stunder i sigte de næste mange uger. Men hvad skal ferien gå med? Måske et romantisk getaway i det danske. Her får du et par forslag til, hvor du kan tage på et romantisk weekendophold.

Hindsgavl Slot

Hindsgavl Slot er et romantisk og historisk slot beliggende ved Middelfart. Det er omgivet af smuk natur med udsigt til Lillebælt. Der siges, at det var her H.C. Andersen fandt inspiration til flere af sine eventyr. Han har sågar udnævnt området til det smukkeste i Danmark. Slottet har det seneste år gennemgået en forvandling, og det er nu muligt at overnatte her, nyde en øl i baren eller nyde en romantisk middag i selskab med din partner. Du kan læse mere om Hindsgavl Slot her.  

Tag på sheltertur

Det er ikke lovligt at overnatte i telt i naturen i Danmark. Til gengæld er der rig mulighed for at overnatte i et af de mange sheltere, der findes over hele landet. Pak taskerne og tag på en romantisk og primitiv tur i den fri natur. Vær dog opmærksom på, at det er nødvendigt at booke nogle steder.

Tag et weekendophold på hotel

Der er mange smukke og romantiske hoteller i Danmark, hvor det er muligt at tage et weekendophold. Det kan enten gøres i en af de større byer eller i en mindre by — eksempelvis en by, der er placeret ved kysten, hvis man vil skrue helt op for det romantiske blus.

Lyder en god bid mad på en lokal restaurant efterfulgt gå tur ved stranden i skæret fra solnedgangen ikke romantisk? Det er der rig mulighed for, hvis I besøger en af de mange, hyggelige byer i Danmark og tager et weekendophold der.