Tips til en weekend i romantikkens tegn

Tips til en weekend i romantikkens tegn

Trænger du til et par romantiske dage sammen med din elskede i romantikkens tegn? Så får du her et par gode råd til, hvordan I kan nyde en weekend sammen, hvor der er skruet ned for hverdagens stress og jag og helt op for kærlighedsbarometeret.

En romantisk getaway i en europæisk storby

Ingen af Europas storbyer er langt væk med fly. Det tager ikke mere end et par timer at komme fra Danmark til enhver storby i Europa, og derfor er et den perfekte destination til et romantisk weekendophold. I kan nå at tage af sted, efter I får fri om fredagen og være hjemme igen søndag aften.

London, Prag, Budpest, Paris, Wien og Amsterdam er alle sammen de perfekte destinationer, hvis I vil afsted på en hyggelig weekend, hvor der er tid til at dyrke jeres forhold og hinanden.

Danmark kan også danne ramme om en romantisk weekend

Mange glemmer, at vi bor i et land, hvor der også er muligheder for at tage på hotel, i sommerhus, på kro eller en af de mange andre, romantiske muligheder, når de skal vælge, hvor de skal tage hen på ophold.

Danmark har mange historiske hoteller, hvor man kan nyde en tomantisk weekend. På Hotel Kirstine i Næstved, er der ikke udelukkende møde- og kursuslokaler. Her er det også muligt at overnatte på et af hotellets mange historiske værelser, hvor der virkelig kan skrues op for kærlighedsbarometeret.

Er I mere primitive? Så tag en tur i shelter

En romantisk weekend behøver ikke at koste alverden. Derfor kan I sagtens tage på en sheltertur i det danske, hvor I har mulighed for at overnatte helt primitivt. Back to basics. Kun jer, stjernehimmelen og masser af romantiske stunder i skæret fra bålstedet, hvor I tidligere på aftenen har ristet snobrød og nydt et glas rosévin. Lyder det ikke romantisk? Så pak taskerne, smør cykelkæderne og kom afsted mod den danske natur.