Brug efterårsferien på hygge med kæresten

Brug efterårsferien på hygge med kæresten

Efterårsferien er lige rundt om hjørnet og det er et af de mest perfekte tidspunkter til at bruge lidt ekstra tid med kæresten. Og nu hvor det er efterårsferiekan I bruge tid på noget I ikke plejer. Vi har derfor samlet 3 idéer til, hvad du skal lave med kæresten i efterårsferien her.

Tag på miniferie

Der er desværre ikke tid til den lange ferie i efteråret, men I kan tage på en miniferie og få et par nye oplevelser sammen. Det er en sand klassiker at tage på ferie eller weekendtur sammen som par, og en klassiker er altid god at bruge.

I kan fx besøge Paris eller London der kun tager et par timer i fly fra København og derfor er perfekte destinationer til en kort ferie. I både Paris og London kan i besøge nogle af de klassiske seværdigheder og gå et par hyggelige ture i midtbyen.

Hvis I ikke er så meget til byture kan I overveje at leje et sommerhus et sted i Danmark, og udnytte muligheden for at hygge maksimalt. Når I lejer et sommerhus, har I det helt for jer selv, og kan derfor lade som om I er hjemme. Du kan finde mange sommerhuse rundt omkring i Danmark, så det gælder bare om at finde et sted, som I har lyst til at besøge.

Overrask din kæreste

Efterårsferien er også et godt tidspunkt, til at planlægge en overraskelse til din kæreste. Du kan overraske din kæreste på et hav af forskellige måder.

Du kan fx overraske med en aften ude, på en dag hvor din kæreste forventede I skulle være derhjemme. Du kan også overraske ved at lave lækker mad, til når din kæreste kommer. Hjemmelavet mad overrasker altid lidt mere, fordi du har gjort lidt ekstra ud af det, når du selv går i køkkenet.

Du kan også overraske din kæreste ved at gøre rent eller fx putte lidt nyt sengetøj på sengen, så der er pænt i boligen. Det er en perfekt overraskelse til når din kæreste kommer hjem fra arbejde. Hvis du har gjort klar til at I kan hygge sammen, og I ikke skal bruge tid på rengøring når din kæreste kommer hjem, er det perfekt til at skabe en god overraskelse.

En anden klassiker, som du kan overraske med, er ved at lave morgenmad på sengen, det er en klassiker, som du aldrig går galt i byen med.

Køb lidt nyt til boligen

Hvis du bor sammen med din kæreste, kan I også overveje at bruge et par dage af efterårsferien på at friske jeres bolig op. Hvis I mangler noget i boligen, er efterårsferien et perfekt tidspunkt til at købe lidt nyt og indrettet jer godt til vinteren, der venter rundt om hjørnet.

I kan fx tage ud i et bolighus og kigge efter noget, som I godt kunne tænke jer at have i jeres bolig. Det er hyggeligt at gå rundt og kigge på møbler sammen, og det er samtidig sjovt at skulle samle de nye møbler bagefter.

Hvis I ikke er så meget til at gå rundt og kigge i butikker, kan I kigge efter lidt nyt til boligen online. Du kan finde alt det du skal bruge til boligen på forskellige webshops, uanset om det så er lidt nyt til køkkenet, en god sofa eller en topmadras til en trekvartseng I mangler, vil I kunne finde det online.