Få forholdet tilbage på sporet

I denne meget stressende juleperiode vi har haft, er der mange forhold som bliver testet. Det kan være at i har været til lige lidt for mange arrangementer med svigerfamilien. Derfor er det altid en god ide, lige at tænke på hinanden efter en sådan periode. Så i kan komme stærkt ind i det nye år.

Gaver er altid godt!

Efter den store gavesæson kan det måske virke lidt mærkeligt at give endnu en gave. Men det behøver slet ikke at være den dyre gave, og må helst heller ikke være for praktisk. En god måde at sige til din partner på, at du elsker ham/hende, er at give en ekstra sød lille ting. Det kan sagtens være en pukket roser eller en anden romantisk gestus, til kvinden. Til manden kan det måske virke svært, men igen, det er de små ting der tæller. Så det kan være at du overrasker ham med hans yndlingsret eller har købt billetter til den der actionfilm han har talt om længe. Det vigtigste er at i viser i har tænkte på hinanden!

Ferie efter ferien

Når man har på ferie, er det meningen man skal slappe af, og komme tilbage helt afslappet. Men i nogle tilfælde kan man godt have behov for ferie efter ferien. Specielt efter juleperioden kan det være hårdt. De endeløse julefrokoster og fester med svigerfamilien er ikke ligefrem afslappende. Så selv om vi har fri, føles det måske ikke som ferie. Derfor kan en kort ferie, eller lang hvis i har mulighed for det, være perfekt for starten af det nye år, for dig og din partner. Ferie, altså rigtig ferie, uden andre end blot dig og din partner, er uden tvivl en af de bedste måder at komme tættere på og holde mere af din partner efter den stressende julesæson. Men netop fordi det lige har været jul og nytår kan pengene godt være i lavvande. Lån penge billigt, så behøver i ikke at tænke på om der nu lige er penge til det nu og her. I stedet kan i tage på den lækre rejse til det varme land, I har talt om at tage til så længe. I øvrigt er det også en meget fornuftig tid at rejse i, hvis man gerne vil sparer nogle penge!

Udforsk jeres lyster

Når man i starten i et forhold er sammen for første gang, er det meget muligt at alt strittede på jer, hjertet dunkede og I var begge ved at falde om af ren lyst til hinanden. Okay, måske var det ikke så voldsomt, men der er nok stor chance for at jeres sexliv var mere spændende og interessant lige da I mødtes, end det er i dag. Og der er ingen tvivl om at sex er en stor del af et forhold, og hvis ikke det er det, ja så bør i måske overveje at spørger jer selv, om i kan gøre noget for jeres partner eller om der er noget du mangler fra din partner. Det er nemlig vigtigt at blive ved med at dyrke det, både i den fysiske forstand, men også i den tænkende forstand. Tænk over om der var noget der kunne gøre det mere interessant? I dag kan man få sexlegetøj billigt, så hvis der mangler lidt spænding, kunne i overveje at sætte jer ned sammen og kigge en sexshop i gennem. Så finder i ud af hvad der aldrig kommer til at ske, og hvad der måske kunne være en mulighed i fremtiden, og selvfølgelig hvad din partner godt kunne tænke sig at prøve her og nu!

Categories: Ikke-kategoriseret