Guide: Hold længere i sengen

Guide: Hold længere i sengen

Der er flere mænd, der føler en stor skam og endda, at en stor del af deres maskulinitet tages fra dem, hvis ikke de kan præstere i sengen, som de forventer af sig selv. Det er også et tabu, og derfor tales der ikke åbent om problemet, hvorfor det i sidste ende kan blive til så stor en hæmsko, at flere mænd føler en stor præstationsangst i sengen.

Det tager hele glæden ved akten væk, og derfor handler det om at gøre en ekstra indsats for at undgå, at de kommer for hurtigt.

Og der findes da heldigvis også en lang række forskellige tiltag, som du kan give dig i kast med, hvis du gerne vil øge din tid i sengen. Så hvordan holder man længere i sengen?

Kom i en bedre form og få en stærkere krop

For det første bør du have en god kondition. Er denne i en dårlig tilstand, vil du ikke have den samme magt over din krop, som der er behov for, og du vil derfor ikke have de kræfter og den fysisk, der skal bruges for at holde i længere tid.

Det kan derfor godt betale sig at komme i gang nede i det lokale fitnesscenter, at hoppe i løbeskoene i ny og næ eller blot at gå en lidt længere tur med hunden for at hold længere i sengen. Og tager du den mere aktive livsstil til dig, vil du også opleve, at det ikke kun er din tid i sengen under sex, der forlænges, men i lige så høj grad, at dit helbred forbedres.

Hold længere i sengen med sexlegetøj

Du kan også lave knibeøvelser.

Her er der mange mænd, der vil rynke på næsen, idet de mener, at det kun er kvinder der for eksempel lige har født, der har behov for at lave knibeøvelser. Men faktisk findes der også knibeøvelser for mænd, der kan være gode for mænd, og som kan være med til at forhindre en for tidlig sædafgang.

Er det ikke nok, og har du ikke tid til at komme i bedre form eller at få trænet med knibeøvelser, kan du dog også forsøge at forlænge akten på anden vis. Det kan for eksempel være via oralsex, sexlegetøj eller lignende, som kan sørge for, at der ikke er det samme fokus på netop sædafgang. Dermed kommer andre områder af kroppen også i fokus.

Brug en bedøvende creme

For nogle mænd kan det også virke at tage et kondom på, idet det sænker graden af følelser i lemmet en smule. Det vil sige, at der skal mere arbejde til, før der vil opstå sædafgang, og derfor kan det også være en både hurtig og nem løsning at benytte sig af.

Sidst men ikke mindst kan bedøvende creme være en løsning. Hvis du ikke mener, at der er andre løsninger for dig lige nu og her, kan du simpelthen smøre en bedøvende creme på dit intime område og dermed opleve, hvordan der på samme måde som med et kondom skal mere arbejde til, før du vil opleve sædafgang.