Giv din elskede tid i gave

Giv din elskede tid i gave

Okay, indrømmet – den overskrift var lige til den mere romantiske side. Det, vi egentlig bare prøvet på at opfordre til, er, at du giver den du holder af, et ur i gave. Og eftersom et ur viser dig tiden, så har du på en måde givet vedkommende tid. Vi lader den ligge her.

Ure, og særligt armbåndsure, er oftest en overset gave, når man vil forkæle et andet menneske. Armbånde, halskæder og så videre er det oplagte valg til en, man vil forkæle med noget pænt. Men ure i dag er både flotte og praktiske, så de er faktisk et rigtig godt valg.

Hvad skal jeg så købe?

Der er virkelig mange ure at vælge mellem, når man søger på sider som for eksempel www.watchfelt.dk, så det kan godt være svært at finde ud af hvor man skal starte. Et godt tip kan være at se på, hvad vedkommende bruger i forvejen. Er det en person der har hang til store smykker, kan du godt kaste dig ud i et større – nogle ville sige klodset – ur.

Er det derimod en person, som sjældent går med smykker overhovedet, så handler det om at finde så behageligt og diskret et ur som muligt. Noget ekstra du kan gøre, for at gøre gaven personlig er, at få uret indgraveret. Dette kan gøres hos de fleste guldsmede. Inden da skal du dog sikre dig, at det ikke er et ur der senere skal kunne byttes.

Hvorfor kun eje ét ur?

Mange mennesker køber ét enkelt ur, og går så ikke med andet end det. Dette kan dog virke begrænsende i forhold til, at alle de andre smykker så skal passes til lige præcis dét ur. Derfor er der slet intet i vejen for, at man ejer flere ure.

For eksempel kan du have et ur, du har på til fest, som passer til dine festlige guldsmykker. Til hverdagsbrug kan du så have et ur med sølvrem på, som passer til et par diskrete øreringe.

Dette kan du også overveje hvis du er den glade gavegiver – skal det være et festligt ur, eller skal det være til hverdagsbrug?