Nogle idéer til din første date

Nogle idéer til din første date

Føler du dig nervøs og spændt. Det er lige meget, hvem der valgte hvem, eller om I har besluttet at møde hinanden et neutralt sted, spørgsmålet er, hvad man skal gøre på den første date? Hoved konceptet for en perfekt første date er at lære hinanden at kende, derfor vil den perfekte første date normalt involvere en hyggelig samtale og normalt ikke nogle eventyrlige ekstreme aktiviteter.  

Hvis vejret er behageligt, kan i få en is og gå en lang tur i en park eller på stranden eller endda sidde på en bænk i måneskin og lade samtalen flyde i lyset af disse romantiske omgivelser. 

Hvis vejret ikke er med jer, bliver i sandsynligvis nødt til at blive indendørs. At have en første date i en af jeres bolig kan være skræmmende for begge sider, da gæsten endnu ikke kender den person, han besøger, og hvor i ikke helt kan stole på hinanden endnu. Værten kan også føle sig intimideret af eksponeringen og invasionen af hans privatliv. Derfor er de mest almindelige steder at have en første date, barer, caféer eller restauranter. 

Her er nogle idéer for den første date, der hjælper dig med at vælge det mest perfekte sted: 

Ikke høj musik 

På en første date vil du gerne lære den person, du skal ud med, at kende, og den bedste måde at opnå det på er ved at tale. Steder med høj musik, eller endda større menneskemængder, kan få jer til at råbe og ikke høre hinanden og ødelægge daten. 

Belysningen er vigtig 

Når du går på en første date, vil du gerne have noget lys, så du kan se din date og lægge mærke til hans eller hendes udtryk og gestus. Derudover kan et mørkt sted skabe et indtryk af utryghed, der kan ødelægge den atmosfære, du forsøger at skabe. 

Ikke et for dyrt sted 

Selvom du har råd til et dyrt sted, og du planlægger at betale for daten, kan din date få det ubehageligt på et for fancy sted. Første dates er stressende nok, giv ikke din date endnu en grund til at være nervøs for. 

Gå endelig ikke til et alt for trendy sted. Disse steder har tendens til at være for overfyldte og vil fordrive intimiteten fra din date. 

Kommer an på hvilken date 

Selvfølgelig kommer det hele an på, om det er en date, hvor du søger din bedre halvdel, eller om det er sugardating, hvor du kun er interesseret i et selskab. Sugardating Danmark er begyndt at trende, så om det er for at finde kærligheden eller bare for “sjov” skyld, er helt op til dig. Men generelt er en første date en første date om det er det ene eller det andet.