Hjælp til kærligheden: Få gang i romantikken igen

Hjælp til kærligheden: Få gang i romantikken igen

Det kan være svært at opretholde gnisten i et fast forhold, som har varet længe – men det kan godt lade sig gøre. Hvis det er tid til at få et lille skub i ryggen samt at få inspiration, så er du landet det rette sted. Her guider vi jer nemlig til få gang i romantikken igen, både udenfor soveværelset og i soveværelset.

Kvalitetstid

En af de helt åbenlyse ting, som vi snakker om, når vi snakker om romantik, er kvalitetstid. Det bliver ofte den kedelig og ensformige hverdag, som tager over i forholdet, og det er en stor skam. Derfor er det utroligt vigtigt at bruge tid sammen, som ikke kun er den daglige gang. Her får I eksempler på nogle af de ting, som I kan foretage jer,

Lav mad sammen

En af hverdagens kedelige rutiner kan pludseligt blive hyggelige, hvis man er sammen om det. Ved at lave mad sammen er I sammen på en ny måde, end ved blot at spise maden sammen. Nu bliver det i stedet til et fællesprojekt fremfor et kapitel, der skal overstås.

Gå i bad sammen

Hvis I mangler intimitet sammen, kan I gå i bad sammen. Varmen fra vandet, hinandens kroppe og et fælles formål binder et par sammen på en unik måde, selvom det normalt blot ville tolkes som et bad. Smør hinanden ind i sæbe og nyd synet og tosomheden.

Gå i seng sammen

Intimiteten skal tilbage til soveværelset, hvis den ikke allerede er det. Mangler I at udfordre hinanden og prøve hinandens seksuelle grænser af, så kan I prøve med dildoer til kvinder eller andet sexlegetøj, som med garanti vil krydre jeres lagengymnastik.

Se film sammen

Nogle gange er det bedste at slappe af sammen. Mange slapper godt af foran tv-skærmen, så hvorfor ikke se en dejlig film sammen – måske en romantisk en?

Gå ture sammen

Frisk luft og hyggestunder kan meget vel hænge sammen. En gåtur i den smukke natur, hvor kun jeres gnist, fuglefløjten og fine træer vil være tilstede. Nyd jer selv, hinanden og det fineste vores jord har skabt; naturen.

Udfordre jeres grænser sammen

At lave noget udfordrende sammen er en god måde at være sammen på. Måske I er bange for højder, men alligevel friske på at udfordre hinanden i trætoppene på en adventurebane. Måske I ikke er så glade for fart, men alligevel vil udfordre hinanden ved at køre gocart.